Site İçi Arama: "Baget"

Site içerisinde arama sonucu 14 sonuç bulundu.

ÜRÜNLER


İÇERİK


6 adet Erpiliç Tavuk Baget
1 adet orta boy küp küp doğranmış havuç
8 adet kornişon turşu
1 adet orta boy ince doğranmış ya da rende edilmiş soğan
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı köri
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı kırmızı biber
1.5 su bardağı sıcak su
Tercihen ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Erpiliç Tavuk Baget, havuç, soğan ve kornişon turşuyu parmak şeklinde doğrayın. Erpiliç Tavuk Baget, havuç, soğan, zeytinyağı ve baharatları genişçe bir kabın içerisinde soteleyin. Kornişon turşu ilave edip sotelemeye devam edin. Son olarak sıcak su ekleyin. Arzunuza göre maydanoz atabilirsiniz. Yemeği sıcak olarak servise sunun.

Detaylı Bilgi İçin!


6 adet Erpiliç Baget
10 adet arpacık soğan
1 adet havuç
3 adet patates
10 adet Brüksel lahanası
5 diş sarımsak
Zeytinyağı
Kekik
Pul biber
Karabiber
1 çay bardağı süt
 
 
Erpiliç Baget'leri süt, karabiber, tuz, pul biber, kekik ve zeytinyağına bulayın. Patatesler soyup, küp şeklinde doğrayın. Havucu da soyup, jülyen olacak şekilde dörde bölün. Diğer bütün sebzeleri de Erpiliç Bagetlerin bulunduğu kaba ekleyerek karıştırın. Oluşan karışımı fırın poşetine doldurun ve 40 dakika süreyle fırında pişirin.
Detaylı Bilgi İçin!

2 su bardağı burgu makarna
100 gram ceviz içi
100 gram rendelenmiş kaşar
2 adet Erpiliç Şinitzel
1 kahve fincanı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı susam
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Muskat
Kaynar tuzlu suda makarnayı 10 dakika haşlayıp süzün. Sıvı yağı tencerede kızdırın. Önce Erpiliç Şinitzel'i pişirin, makarnayı ilave ederek sotelmeye devam edin. Ayrı bir kapta 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile doğranmış ceviz içlerini, sarımsağı, muskatı ve kavrulmuş susamı karıştırın.  Erpiliç Şinitzel'li makarnayı servis tabağına alıp üzerine sosu gezdirin. Son olarak üzerine karabiber serpip, sıcak olarak servis edin.
 
Not: Aynı makarnayı Erpiliç Şinitzel yerine Erpiliç Baget kullanarak da hazırlayabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin!

Hindi Etli Patlıcan Kebabı  |  Hindi Etli Taze Fasulye  |  Hindi Sac Tava  |  Hindi Kavurma  | Hindi Haşlama  |  Fırında Hindi Tandır | Hindi Çoban Kavurma  |  Chedarlı Hindi Dürüm  |  Hindili Köri Soslu Penne  |  Hindili Talaş Böreği  |  Fırında Hindi Güveç  |  Hindi Sultan  |  Köri Soslu Sote But  |  Hindili Bamya  |  Hindi But Çöp Şiş  |  Hindi But Sote  |  Hindi But Tandır  |  Osso Bucco Tava  |  Hindili Adana Kebap  |  Fırında Hindi Baget (Ispanaklı Beşamel Sos Eşliğinde)  |  Beğendili Kemiksiz Hindi Fırın But  |  Körilenmiş Hindi Güveç  |  Sıcak Hindi Salatası  |  Hindili Pizza  |  Hindi baget barbekü  |  Hindi ve Makarna Güveci  |  Püreli Hindi  |  Mikrodalga Fırında Pirinçli Hindi Güveç  |  Fırında hindili makarna  |  Patatesli Elmalı Hindi But

Detaylı Bilgi İçin!

KATEGORİLER

Erpiliç tavuk parça ürünleri | But, Sarma, Pirzola, Taleks, Izgara, Çöp Şiş, Baget, İncik, Bonfile, Pirzola, kuşbaşı
Detaylı Bilgi İçin!